Kérdezd Obamát!

A YouTube-on kampányol az USA első színes bőrű elnöke. Vona Gábor facebook fogadóóráihoz hasonlóan, bárki kérdéseket tehet fel a Fehér Ház YouTube csatornáján, amik közül a legtöbb szavazatot szerző - szalonképes - kérdésekre az amerikai elnök január 30-án válaszolni is fog.

A következő témákban várják a kérdéseket: gazdaság, oktatás, külpolitika, pénzügyi és kormányzati reformok. A nagyszabású akció már most sikeresnek mondható. Ezen bejegyzés megírásakor 98 906 kérdést intéztek az elnökhöz. A kérdésekre több mint 1,25 millió szavazat érkezett közel 185 ezer embertől.

Első ránézésre legalább a "kérdések" fele negatív/pozitív bírálat vagy mellébeszélés, még így is lesz bőven dolga Obamának. Kíváncsian várom a válaszokat.

Kapva az alkalmon közzétettem én is egy kérdést. "Mi a véleménye Magyarországról? Mit gondol az EU gazdasági és pénzügyi politikájáról?"

Ha segíteni akarsz, hogy megtudjuk mit gondol rólunk az USA elnöke akkor kattints a Fehér Ház YouTube csatornájára. A videók alatt, a kérdések mellett van egy kereső. Oda írd be "Politizáló", s máris látod a kérdésem. Erre nyomj egy tetsziket.
Figyelem, a kérdéseket 3 nap múlva, azaz január 28-án lezárják.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://politizalo.blog.hu/api/trackback/id/tr513755855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása