Jobbikos Fidesz szavazók

"Ha a Jobbikban megvan a politikai akarat és persze a tehetség ahhoz, hogy keményen a Fideszre olvassa a nyugat- és kapitalizmusellenesség feladását, akár százezrekkel is gazdagodhat a szavazóbázisa." - Írja a Véleményvezér.

Tény az ami tény, a Fidesz tüntetésén megjelent EU ellenes szlogenek mintha a Jobbik zászlóégetős demonstrációjáról érkeztek volna. Ahogy azt a jelzett cikk is megállapítja, ebből arra lehet következtetni, hogy a Fidesz táborában euszkepticizmus erősebb mint azt a kormánypárt gondolja.

A nyűglődő hiteltárgyalásokkal, és a hintapolitikával a saját támogatóit kínálja tálcán a Fidesz. A Jobbiknak csak folytatnia kell az EU ellenes kommunikációját, így felkarolni az újabb bizonytalan szavazókat.

A radikális pártnak ezidáig mindig sikerült olyan témákat hitelesen képviselnie amik az aktuális közvéleményt befolyásolták, s figyelembe véve az elmúlt évi előretörést, az év első fele további erősödést sejtet.

A bejegyzés trackback címe:

https://politizalo.blog.hu/api/trackback/id/tr333744747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása