Ballib összefogás?

Mint ismeretes, az LMP-vel már a kezdetek óta voltak szervezeti/személyi problémák. A kötögetni bejáró Kaufer Virág lemondása utána Schiffer András adta vissza a frakcióvezetői széket, mert hiányolja a párt önálló politizálását. Vele ellentétben a zöldek többsége az ellenzéki összefogást sürgeti.

Az új elnök személyétől függ, hogy lesz-e MSZP-LMP házasság, amihez még csatlakozhat a DK és más marginális ballib szervezetek.

Ha a rendet keressük a káoszban akkor megláthatunk egy nagyon egyszerű receptet. Az MSZP adja a tömeget, az LMP a hangzatos politikai ideológiát, a DK pedig a nagy neveket. S ha a Fidesz megegyezik az IMF-el és lesz melegházasság, akkor lesz ballib összefogás is.

A bejegyzés trackback címe:

https://politizalo.blog.hu/api/trackback/id/tr363549162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása